Република България
  • English (United Kingdom)
Начало От нас Областният управител награди участници в „Конкурс за детска рисунка“

Областният управител награди участници в „Конкурс за детска рисунка“

Областният управител Бисер Михайлов награди 10 талантливи деца, участници в „Конкурс за детска рисунка“, на регионалното награждаване, което се състоя днес, в сградата на Областна администрация Благоевград. Сред прекрасната изложба от детски рисунки, г-н Михайлов поздрави малчуганите, като им пожела успешно представяне на предстоящия национален кръг и с радост отбеляза, че те са най-добрите посланици на конкурса от Благоевградска област.
Проектът „Готови за училище 2014-2015“, който се реализира от Сдружение Л.И.Д.Е.Р съвместно с Фондация „Тръст за Социална Алтернатива“, бе изпълнен отлично и завърши с невероятни картини, над които са работили талантливи малки художници. Основната цел  на проекта е подобряване на обхвата и посещаемостта в детски градини на 6000 деца от уязвими общности и включва 240 населени места в България. Днес на регионалния кръг на награждаването заслужено взеха своите награди 10 деца от област Благоевград, като победителите бяха в категории „деца от 5 до 6 годишна възраст“, посещаващи детски градини и включени в проект „Готови за училище 2014-2015 г.“.
Освен много подаръци и награди, днешната изложба даде на малчуганите незабравими емоции и им проправи път към първи клас.