REPUBLIC OF BULGARIA

Regional administration Blagoevgrad

EnglishБългарски

Днес, 22.05.2021 г. в сградата на Областна администрация Благоевград, Председателят на РИК-Благоевград Ангел Ризов откри първото работно заседание на назначената с Решение №46-НС/20.05.2021 г. Районна избирателна комисия – Благоевград за насрочените на 11.07.2021 г. избори за 46-то Народно събрание.
Г-н Ризов даде думата на Областния управител Николай Шушков, който се представи на членовете на комисията, пожела им ползотворна и успешна работа. Призова ги да се отнесат отговорно към предстоящата задача, в съответствие с Изборния кодекс, с което да се гарантират честни и прозрачни избори. Запозна представителите на парламентарно представените партии с ангажиментите, които има към тях Областна администрация Благоевград, относно организационно-техническата подкрепа за осигуряване на дейността на РИК – Благоевград и увери членовете на РИК, че ще съдейства за работа им, в рамките на правомощията, които има.
Районната избирателна комисия се помещава в сградата на Областна администрация Благоевград – гр. Благоевград, пл. „Георги Измирлиев“ №9, етаж 3.
Телефон за връзка на РИК-Благоевград: 073/82 70 40
Телефон за връзка с говорителя на РИК: 0886383896
Говорител на РИК- Благоевград: г-н Радослав Митрев
Електронен адрес на РИК-Благоевград: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .